___-___-__-__

067-138-90-90

0
Немає товару
 x 
Кошик порожній
Купить семена овощей Seedera - маленькая фасовка
Купить семена огурцов в Украине
Купить семена цветов в Украине
Купить семена редиски в Украине
Купить семена моркови в Украине
Купить семена кукурузы в Украине
Купить семена помидор в Украине
Купить семена перца в Украине
Купить семена капусты в Украине
Купить семена кабачка в Украине
Купить семена баклажана в Украине
Купить семена арбуза в Украине

Енергодар 30 мл фунгіцид - купити ціна Укравіт

Купить Фунгицид Энергодар 30 млФунгицид Энергодар 30 мл купить в Украине
21 грн
У наявності

Купити фунгіцид Енергодар легко і просто, для цього зробіть покупку в нашому магазині AGRAR і ми виконаємо доставку в будь-який доступний і зручний для вас спосіб, пропонований на нашому сайті.

Діюча речовина: Пропамокарб гідрохлорид 530 г/л + фосетил алюмінію 310 г/л.

Виробник: Укравіт (Україна)

Препаративна форма: Розчинна концентрат

Тип фунгіциду: Контактний

Застосування на культурах: Овочеві культури

Час дії: 7-10 днів

Діє на хвороби: Комплекс хвороб

Максимальна кратність обробок: - 2 обробки в міру необхідності

Фунгіцид Енергодар купити

 Ефективно захистити ряд овочевих і баштанних культур від шкідливого патогена, а також зміцнити імунітет рослини, тим самим збільшити його врожайність, все це досить легко вирішити придбавши фунгіцид Енергодар.

 Завдяки грамотно підібраним активно діючих речовин, препарат не просто позбавляє культуру від хвороботворних організмів, але і забезпечує захист для нових необроблених листів рослини. Фахівці рекомендують купити фунгіцид Енергодар для захисту томатів, огірків, перцю, баклажана, дині, кавуна та інших сільськогосподарських культур.

Фунгіцид Енергодар інструкція по застосуванню

 Новий фунгіцид Енергодар, ціна якого є доступною, як для обробки невеликих городів, так і для масштабних полів, використовується шляхом обприскування в певних пропорціях. Для приготування робочого розчину змішують 30 мл препарату з 5 літрами води і використовують в період вегетації рослини. Для замочування розсади томатів, огірків і баклажанів використовують 3 мл засобу на 2 л води на 1 м2, для розсади перцю змішують 6 мл на таку ж кількість води.

 Воду для розчину необхідно використовувати чисту, краще за все відстояну. Всі роботи слід проводити у безвітряну погоду, вранці або ввечері, виключивши потрапляння на розчин яскравих сонячних променів. Не рекомендується проводити більше двох обробок за сезон, інтервал між процедурами повинен становити 7-10 днів.

Норма витрат Обробка від Спосіб обробки Культура по якій застосовується
0,15% розчин або 15 мл на 10 л води Кореневі гнилі, пероноспороз Полив через крапельну стрічку Кавун, томати, баклажан, перець, огірки
25-30 мл на 5 л води Фітофтороз, пероноспороз Обприскування в період вегетації Томати, огірки, диня
3 мл на 2 л води на 1 м2, для перця 6 мл Кореневі гнили, чорная ніжка, пліснявіння насіння Після висіву насіння або висаджування розсади, повторний полив через 7-10 днів Розсада овочевих культур

Детальну інструкцію із застосування фунгіциду Енергодар дивись на упаковці.

Фунгіцид Енергодар склад

 Фунгіцид Енергодар купити можна в необхідному обсязі, він виробляється у формі рідкого концентрату з діючими компонентами пропамокарб гідрохлорид 530 г/л, і фосетил алюмінію 310 г/л.

 Діючі речовини препарату мають системний підхід і поглинаються не тільки листяної частиною рослин, але і його корінням. Крім ефективного впливу на хвороби, препарат стимулює його зростання і зміцнює імунітет рослин.

Фунгіцид Енергодар - ціна виправдана якістю!

Переваги фунгіциду Енергодар

 Енергодар фунгіцид купити рекомендують для боротьби з несправжньою борошнистою росою, фітофторозом і кореневою гниллю, дані патогени найбільш уразливі перед препаратом. Серед всіх переваг засоб можна виділити наступні характеристики:

  • можливість використовувати препарат, як для обприскування рослин в період їх росту, так і виконувати профілактичні заходи, шляхом замочування розсади;
  • має високу ефективність і широкий спектр дії, проникаючи до самого коріння рослини, і забезпечує захист для нових листів;
  • поєднується з іншими пестицидами;
  • випускатися в упаковках різного обсягу, має економну витрату.

 Замовити Енергодар фунгіцид, ціна якого найбільш вигідна на нашому сайті, можна з будь-якого зручного для вас засобу зв'язку. Зв'язавшись з нами, ви зможете отримати професійну консультацію та допомогу, ми завжди раді співпраці.

 Ціна завжди приємна для покупця - доставка по всій Україні !!! Купуйте з користю.

Додати відгук