050-275-45-35

067-138-90-90

0
Немає товару
 x 
Кошик порожній
Купить семена овощей Seedera - маленькая фасовка
Купить семена огурцов в Украине
Купить семена цветов в Украине
Купить семена редиски в Украине
Купить семена моркови в Украине
Купить семена кукурузы в Украине
Купить семена помидор в Украине
Купить семена перца в Украине
Купить семена капусты в Украине
Купить семена кабачка в Украине
Купить семена баклажана в Украине
Купить семена арбуза в Украине

Дихлофос НЕО 200 мл від комах - купити ціна

Дихлофос НЕО купить 200 мл, цена в УкраинеДихлофос НЕО купить 200 мл, цена
35 грн
У наявності

   Купити Дихлофос НЕО від комах легко і просто, для цього зробіть покупку в нашому магазині AGRAR і ми виконаємо доставку в будь-який доступний і зручний для вас спосіб, пропонований на нашому сайті. Ми вам пропонуємо дихлофос нео від комах в такій фасовці 200 мл.

 Виробник: Біохімфарм, Росія

 Препаративна форма: аерозоль.

 Детальну інструкцію по застосуванню дивись на упаковці.

     Дихлофос НЕО купити потрібно кожному господарю, дачнику і фермеру!

  Дихлофос нео це всім відомий ще з радянських часів дихлофос. Препарат застосовується для боротьби з усіма видами плазунів і літаючих комах. Отруюють середовище проживання людини. Дихлофос розфасовується в балончики об'ємом 100 мл, 90 мл, 200 мл і цього досить для обробки  приміщення площею 20-40 м2. При використанні його в житлових приміщеннях і кухнях, слід накрити предмети, прибрати посуд і продукти харчування з цього приміщення для уникнення попадання складових компонентів з аерозолю. Перед початком роботи слід щільно закрити всі вікна і двері, в приміщенні площею 20-30 м2 розпилювати аерозоль не більш 5-6 секунд і швидко залишити приміщення. Знищивши всіх комах провітрити приміщення через 15-20 хвилин, поставивши москітні сітки на вікна та двері для недопущення повторного проникнення комах. Захисний період триває до двох тижнів, при необхідності потрібно повторити.

  Об'єкти і місця застосування аерозолів, засоби захисту проти побутових комах: для мух москітів і комарів аеразоль направляють в область найбільшого скупчення даного виду; комарі - вікна, стеля і кути стель; мухи - шибки вікон, косяки дверей; постільні клопи і таргани - дивани, ліжка, щілини в стінах, навколо раковин, уздовж плінтусів і стін; мурахи - безпосередньо в самі мурашники і доріжки їх пересування; блохи - підстилки для тварин, стіни на висоту не менше один метра і щілини за плінтусами.

 Дихлофос - ціна виправдана якістю.

     Істотні переваги препарату:

  • зручний у використанні;
  • 100% результат у боротьбі з різними видами комах;
  • вдосконалений;
  • не має запаху.

Ми пропонуємо тільки якісну продукцію, купуйте з користю !!

 

Додати відгук