050-275-45-35

067-138-90-90

0
Немає товару
 x 
Кошик порожній
Купить семена овощей Seedera - маленькая фасовка
Купить семена огурцов в Украине
Купить семена цветов в Украине
Купить семена редиски в Украине
Купить семена моркови в Украине
Купить семена кукурузы в Украине
Купить семена помидор в Украине
Купить семена перца в Украине
Купить семена капусты в Украине
Купить семена кабачка в Украине
Купить семена баклажана в Украине
Купить семена арбуза в Украине

Рост-Концентрат 5 + 10 + 15 0,3 мл добриво - купити ціна ROST

Рост-Концентрат купить 0,3 л, цена в УкраинеРост-Концентрат купить 0,3 л, цена
31 грн
У наявності
Фасовка

Купити Рост-Концентрат легко і просто, для цього зробіть покупку в нашому магазині AGRAR і ми виконаємо доставку в будь-який доступний і зручний для вас спосіб, пропонований на нашому сайті. Ми вам пропонуємо Рост-Концентраат в такій фасовці 0,3 л, 1 л, 4 л, 10 л.

  Діюча речовина: NPK

  Виробник: ROST

  Препаративна форма: рідка форма

  Максимальна кратність обробок: на протязі всього сезону.

Норма витрат Спосіб обробки Спектр дії Культура по якій застосовується
10мл на 5л. води на 1 сот. Обробка посадочних лунок Колорадський жук, Личинки хрущів, Дротянки, несправжньодротянки, Медведки, Совки Картопля, Капуста
10мл. на 1л. води Замочування кореневої системи розсади 1-2 години Дротянки, Капустянка, Личинки хрущів, Совки, Кліщів, Колорадський жук, трипси, Білокрилка, Тля

Томати

10мл на 5л. води на 0.2сот. Підкореневий полив в період вегетації Капустянка, Совка, Хрущі, Дротянки, несправжньої дротянки, Листовійки Малина, Полуниця, Дерева

Детальну інструкцію по застосуванню дивись на упаковці.

  Рост-Концентрат купити потрібно кожному садівникові, огороднику і фермеру!

Рост - концентрат - це органо-мінеральне добриво з переробки натурального торфу, на основі гумат калію. Містить високий відсоток концентрації безлічі макро і мікроелементів, а також гумінових кислот.

Добриво Рост - Концентрат активно використовується як для листового так і для кореневого підживлення таких культур: соняшник, цукрові і столові буряки, картопля, томати, огірки, баклажани, кабачки, патисони, капуста, цибуля на сіянку і на ріпку, цибулю на насіння, морква , редис, яблуня, груша, вишня, слива, персик, абрикос, виноград, кавуни, дині, пшениця озима та яра, жито озиме, ячмінь озимий та ярий, овес, кукурудза, гречка, просо, сорго, горох, ріпак озимий та ярий , кімнатні і садові квіти та ін. Для кращого вкорінення потрібно замочувати живці плодових культур, коріння овочевих культур і насіння перед висадкою. Обприскування овочевих культур можна починати з фази 2-3 справжніх листка, а також протягом всього сезону в період наливання і дозрівання плодів.

Купити добриво з різним складом NPK 5+5+5, NPK 5+10+15, NPK 15+7+7, без особливих зусиль, оптом і в роздріб ви можете у нас в великому магазині agrar.com.ua

Добриво Рост -Концентрат пройшло всі необхідні перевірки і по праву володіє активною стимулюючою і фунгіцидною дією. Купити добриво можна і потрібно в магазині agrar.com.ua в будь-якій фасовці.

Застосування препарату вже через рік позитивно позначається на хімічному і фізичному складі грунту, створює якісну зміну гумусу, підвищує родючість, що в результаті дає на 20-60% більше врожаю, а також екологічно чисту і товарну продукцію.

Рост - Концентрат це потужний активатор імунної системи, підвищує стійкість с / г культур проти різних захворювань, активує стійкість проти несприятливих погодно-кліматичних умов (перезволоження, посуха, заморозки і т. д.)

 Рост-Концентрат - ціна виправдана якістю.

     Істотні переваги препарату:

  • активно розвиває і збільшує кореневу систему,
  • відмінно живить рослину, підвищує імунітет,
  • робить рослини морозо- і посухостійким,
  • терміни дозрівання скорочуються на 6-14 днів,
  • підвищує врожайність на 20-60%, в теплицях 2,5-3,2 кг

Ми пропонуємо тільки якісну продукцію, купуйте з користю !!

Додати відгук